Kategoria:

Ilpo Rönkkö on Orimattilan vuoden nuori yrittäjä

Orimattilan vuoden nuori yrittäjä on IR-Sähkötyö oy:n Ilpo Rönkkö. Orimattilassa kirjoilla oleva yritys pitää konttoriaan Lahdessa, missä tapahtui myös Rönkön kukitus yrittäjien toimesta viime viikolla. Lapsesta alkaen yrittäjähenkisyyttä osoittanut Rönkkö iloitsi vuoden yrittäjän tittelin olevan hänen yli kymmenvuotisen yrittäjäuransa ensimmäinen virallinen tunnustus.

Julkaistu :
Kategoria:

Kesätyöpaikkoja haettu mukavasti

Maaliskuussa kesätyöntekijöiden rekrytoinnit ovat jo pitkällä. Orimattilan kaupungille on haettu töihin edellisvuosien tapaan, Osuuskauppa Hämeenmaalla puolestaan on tänä vuonna ollut ennätysmäärä hakijoita. Orimattilan seurakunta kaipasi lisää hakijoita hautausmaan kausityöntekijöiksi ja päätti jatkaa hakuaikaa kuluvan kuun loppuun saakka.

Julkaistu :
Kategoria:

Orimattilan Kehräämö hakeutui konkurssiin

Orimattilan Kehräämö jätti Päijät-Hämeen käräjäoikeudelle konkurssihakemuksen tiistaina. Kehräämön kiinteistöyhtiöllä on isot velat ja rahat loppuneet. Kolmen suuriman velkojan saatavat ovat reilut 280 000 euroa.
Kehräämön yrittäjien keskiviikon tunnelmissa korostui epätietoisuus tulevasta ja mielessä laukkasivat monet kysymykset. Osa oli jo ehtinyt kartoittaa mahdollisia uusia tiloja, jos lähtö kiinteistön katon alta tulisi ajankohtaiseksi.

Julkaistu :