Kategoria:

Kotikäynti tuo turvaa

Pukkila ja Myrskylä ovat mukana neljän kunnan yhteishankkeessa, jossa kierretään ikäihmisten koteja ja kartoitetaan, miten asumisen turvallisuutta voisi parantaa. Hankkeessa jaetaan ikäihmisille tietoa ja asennetaan turvalaitteita, kuten palovaroittimia.

Julkaistu :
Kategoria:

Orimattilan Kehräämö hakeutui konkurssiin

Orimattilan Kehräämö jätti Päijät-Hämeen käräjäoikeudelle konkurssihakemuksen tiistaina. Kehräämön kiinteistöyhtiöllä on isot velat ja rahat loppuneet. Kolmen suuriman velkojan saatavat ovat reilut 280 000 euroa.
Kehräämön yrittäjien keskiviikon tunnelmissa korostui epätietoisuus tulevasta ja mielessä laukkasivat monet kysymykset. Osa oli jo ehtinyt kartoittaa mahdollisia uusia tiloja, jos lähtö kiinteistön katon alta tulisi ajankohtaiseksi.

Julkaistu :
Kategoria:

Hennan kehittämistä jatketaan

Orimattila ei hylkää vaivaisesti edennyttä tulevaisuushankettaan, Hennaa. Kaupunginvaltuusto päätti maanantaina turvautua ulkopuoliseen apuun ja tilata konsulttitoimistolta aluetta koskevan kehittämissuunnitelman.

Yksimielisiä Orimattilan päättäjät eivät olleet Hennasta tälläkään kertaa. Perussuomalaisten ryhmä repesi  äänestyksissä kahtia.

Julkaistu :
Kategoria:

Uutisten viikolla lehdet kahisevat kouluissa

Parhaillaan käynnissä olevan Uutisten viikon aikana kouluissa ja päiväkodeissa on tutustuttu uutisiin ja luettu ahkerasti sanomalehtiä. Mukavaa ajatusten vaihtoa nousi ilmoille, kun Jokivarren koulun 4B-luokan oppilaat tutustuivat tiistain Orimattilan Sanomiin ja pohtivat, mikä heistä oli lehden kiinnostavin juttu.

Julkaistu :
Kategoria:

Nuoret kiinnostuneimpia nuorten elämän liittyvistä uutisista

Uutisten viikkoa vietetään tällä viikolla kouluissa ja päiväkodeissa. Kantar TNS oy toteutti viime vuoden lopulla Uutismedian liiton toimeksiannosta Nuoret, isot uutisaiheet ja luottamus -tutkimuksen, jonka tulokset ovat valmistuneet Uutisten viikolle. Tutkimuksesta selviää, että nuorten kiinnostus isoihin ajankohtaisiin uutisaiheisiin on laskenut. Sen sijaan nuoren keskuudessa kiinnostavimmaksi teemaksi nousivat nuorten elämään liittyvät uutiset.

Julkaistu :